Griezeliggoede Halloweenavond!

Griezeliggoede Halloweenavond!

Griezeliggoede Halloweenavond!

Een dag waar alle kinderen van de Kapitein Haak groep altijd naar uit kijken is ons jaarlijkse Halloweenfeest. Voorafgaand aan deze dag komt de Kinderraad bijeen om te bespreken wat zij graag zouden willen doen tijdens deze avond. Zij hebben de belangrijke taak om een spookhuis te bouwen in de chillruimte. Vandaar dat de leden op vrijdagmiddag speciaal eerder naar de BSO toe kwamen om in het geheim het spookhuis op te bouwen. 

Niemand mocht zonder toestemming het Tinkerbel lokaal betreden. Het spookhuis moest tot het laatste moment geheim blijven.

Vanaf 19 uur betraden skeletten, heksen, een horror piraat, vleermuis, duivel en dracula de BSO. Andere kinderen zagen er angstaanjagend uit, omdat hun gehele lichaam onder het bloed zat. Ouders verlieten zo snel mogelijk de BSO omdat zij het eigenlijk niet aandurfden om zo lang in een donkere ruimte met deze griezels te verblijven. Als kinderen zoveel moeite steken in hun outfit dan moet dat natuurlijk ook worden beloond. Alle kinderen mochten hun stem uitbrengen op wie er het engst verkleed was. Van de meiden won Tessa met haar bloederige outfit en van de jongens kreeg Storm de meeste stemmen dankzij zijn uitgeholde pompoen en spinnenwebben.

Allereerst vormden wij een grote kring om met de hele groep een spookverhaal te vertellen. Femke begon te vertellen over een spookachtig enge BSO waar op elke Halloween avond skeletten uit de grond kwamen, schimmen werden overal gezien en het stonk er ontzettend. De BSO werd een gevaarlijke plek waardoor er niemand meer wilde komen. Totdat er een heldin, genaamd Femke, op de BSO verscheen. Zij had de perfecte manier om alle monsters te verdrijven, namelijk door te dansen.

Dit was natuurlijk het perfecte moment om te beginnen met de bezemdans. Toen de kinderen waren opgewarmd, was het tijd voor het echte werk. De groep werd opgesplitst in drie kleinere groepjes. De ene groep mocht mee met Femke naar het spookhuis toe, de andere groep ging met Linda spoken zoeken op de gang en de overgebleven kinderen bleven bij Veronique achter om een griezelig voelspel te spelen.

Wat werd er gegild op de BSO! Kinderen kwamen uit het spookhuis gerend, op de gang stonden kinderen oog in oog met een gigantische spin die over de verlaten gang wandelde en in de voelbakken zat in heel veel slijm een heksenneus, haar, vingers, oogballen, nagels, spinnen, tanden en wimpers verstopt. 

Voor de kinderen die er het hardst hadden gegild of het bangst waren geworden, had de Kinderraad ook een prijsje. Zelfs de kinderen met de beste dansmoves, Julia M. en Kaito wonnen een gaaf piratenmasker. En zo kwam er (veel te snel) een einde aan een griezeliggoede Halloweenavond!

Groetjes van BSO Mirakel Bovenkerkerweg
Amstelveen

Griezeliggoede Halloweenavond! BSO Bovenkerkerweg
02-11-2018

Een dag waar alle kinderen van de Kapitein Haak groep altijd naar uit kijken is ons jaarlijkse Halloweenfeest. Voorafgaand aan deze dag komt de Kinderraad bijeen om te bespreken wat zij graag zouden willen doen tijdens deze avond. Zij hebben de...

Lees meer
Pizza eten en knutselen BSO Bovenkerkerweg
27-09-2018

Bij de Peter pan groep hebben we veel nieuwe kinderen: Niel, Stijn, Tijn, Rocco en Alex. Welkom jongens, wat is dat gezellig! Het is altijd leuk bij Peter Pan groep. Er wordt geknutseld, gespeeld, gekookt, gebakken, gebouwd en gegymd. Op woensdag...

Lees meer
Een super vakantie BSO Bovenkerkerweg
17-09-2018

Wat hebben wij een super vakantie gehad met allemaal leuke activiteiten en uitstapjes. Wij zijn met de Kapitein Haak groep naar het Vondelpark, de Ouderkerkerplas, de midgetgolfbaan in het Amstelpark en het Scheepvaartmuseum geweest. Ook hebben...

Lees meer