Rustige dagen, gezellig dingen doen

Rustige dagen, gezellig dingen doen

Rustige dagen, gezellig dingen doen

Het gebeurd wel eens dat het wat rustiger is op Mirakel. Dat kan zijn omdat er op die dag minder kinderen komen dan op andere dagen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de vrijdag, of omdat er heel veel zieken zijn of kinderen die gaan spelen bij vriendjes. Nu komt het wel eens voor dat we de vraag krijgen vervelen de kinderen zich dan niet? 

Of vinden de kinderen dat niet erg dan? Maar het is vaak juist het tegenovergestelde! Op die rustige dagen kunnen we vaak dingen doen die we niet kunnen op andere dagen! Een paar voorbeelden hiervan zijn: dat we naar de speeltuin kunnen als het mooi weer is, dat we wel eens tosti’s maken bij het brood eten, dat we het lokaal verbouwen en een kussengevecht gaan houden. Maar we maken bijvoorbeeld ook papieren vliegtuigjes om door het lokaal te kunnen gooien om te kijken welke het verste komt, of er wordt een kerststal gemaakt door Joyce en Alexander. Kortom ook op de rustige dagen is er op Backershagen genoeg te doen!

Groetjes van BSO Mirakel Backershagen
Amsterdam

Rustige dagen, gezellig dingen doen BSO Backershagen
18-12-2018

Het gebeurd wel eens dat het wat rustiger is op Mirakel. Dat kan zijn omdat er op die dag minder kinderen komen dan op andere dagen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de vrijdag, of omdat er heel veel zieken zijn of kinderen die gaan spelen bij...

Lees meer
Haaien spelen de bal BSO Backershagen
15-11-2018

De Haaien vermaken zich goed met een balspel. 'Iemand is hem niemand is hem' wordt vaak gespeeld. Ook basketbal is erg leuk. De kinderen spelen dan een variant waar op je 1 tegen 1 speelt en de spelers regelmatig wisselen als iemand af is. Een...

Lees meer
Bouwen en knutselen BSO Backershagen
11-10-2018

Op Mirakel Backershagen zijn we weer flink aan het spelen! Zo bouwen we kastelen, super hoge kapla torens en zijn we bezig met veel verschillende bordspellen. Vooral Stratego is favoriet. Om de paar weken wisselen we van thema op de groep. 

Lees meer