Rustige dagen, gezellig dingen doen

Rustige dagen, gezellig dingen doen

Rustige dagen, gezellig dingen doen

Het gebeurd wel eens dat het wat rustiger is op Mirakel. Dat kan zijn omdat er op die dag minder kinderen komen dan op andere dagen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de vrijdag, of omdat er heel veel zieken zijn of kinderen die gaan spelen bij vriendjes. Nu komt het wel eens voor dat we de vraag krijgen vervelen de kinderen zich dan niet? 

Of vinden de kinderen dat niet erg dan? Maar het is vaak juist het tegenovergestelde! Op die rustige dagen kunnen we vaak dingen doen die we niet kunnen op andere dagen! Een paar voorbeelden hiervan zijn: dat we naar de speeltuin kunnen als het mooi weer is, dat we wel eens tosti’s maken bij het brood eten, dat we het lokaal verbouwen en een kussengevecht gaan houden. Maar we maken bijvoorbeeld ook papieren vliegtuigjes om door het lokaal te kunnen gooien om te kijken welke het verste komt, of er wordt een kerststal gemaakt door Joyce en Alexander. Kortom ook op de rustige dagen is er op Backershagen genoeg te doen!

Groetjes van BSO Mirakel Backershagen
Amsterdam

Pesten of plagen? BSO Backershagen
13-02-2019

De afgelopen weken hebben we met de kinderen in de sneeuw gespeeld en verschillende spellen buiten gedaan. Maar we hebben ook knus binnen geknutseld, zo maakten we mooie versiering voor ons thema: pesten. Pesten gebeurt overal, daarom is het...

Lees meer
De sneeuw! BSO Backershagen
24-01-2019

Het is weer wit en niet een klein beetje ook! De meeste papa’s en mama’s vinden het verschrikkelijk, het is koud, het auto rijden word een verschrikking. Als ik het dan aan hen vraag hoe ze het vinden, is sneeuw alleen voor in het weekend.

Lees meer
Rustige dagen, gezellig dingen doen BSO Backershagen
18-12-2018

Het gebeurd wel eens dat het wat rustiger is op Mirakel. Dat kan zijn omdat er op die dag minder kinderen komen dan op andere dagen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de vrijdag, of omdat er heel veel zieken zijn of kinderen die gaan spelen bij...

Lees meer