Pesten of plagen?

Pesten of plagen?

Pesten of plagen?

De afgelopen weken hebben we met de kinderen in de sneeuw gespeeld en verschillende spellen buiten gedaan. Maar we hebben ook knus binnen geknutseld, zo maakten we mooie versiering voor ons thema: pesten. Pesten gebeurt overal, daarom is het sinds een paar jaar een terugkerend thema op de BSO. 

We leggen de kinderen o.a. uit wat nu het verschil uit tussen pesten en plagen. 
Het was goed voor het groepsgevoel om samen het lokaal van de Zeesterren en Dolfijnen thema-proof te maken. 
Een aantal weken geleden hadden wij een weerwolven-dag, de kinderen waren super enthousiast en helemaal in hun rol! (Zie foto's)

Tot snel!

Groetjes,
Het team van Mirakel Backershagen

Pesten of plagen? BSO Backershagen
13-02-2019

De afgelopen weken hebben we met de kinderen in de sneeuw gespeeld en verschillende spellen buiten gedaan. Maar we hebben ook knus binnen geknutseld, zo maakten we mooie versiering voor ons thema: pesten. Pesten gebeurt overal, daarom is het...

Lees meer
De sneeuw! BSO Backershagen
24-01-2019

Het is weer wit en niet een klein beetje ook! De meeste papa’s en mama’s vinden het verschrikkelijk, het is koud, het auto rijden word een verschrikking. Als ik het dan aan hen vraag hoe ze het vinden, is sneeuw alleen voor in het weekend.

Lees meer
Rustige dagen, gezellig dingen doen BSO Backershagen
18-12-2018

Het gebeurd wel eens dat het wat rustiger is op Mirakel. Dat kan zijn omdat er op die dag minder kinderen komen dan op andere dagen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de vrijdag, of omdat er heel veel zieken zijn of kinderen die gaan spelen bij...

Lees meer