Expositie op de vestiging!

Kinderopvang >> Over KDV >> Nieuws

Expositie op de vestiging!

Expositie op de vestiging!

Op dinsdag 2 april was het dan eindelijk zover, de expositie op ons kinderdagverblijf. In de weken daarvoor hebben de kinderen hard gewerkt om hun mooiste kunstwerk te maken! De baby’s hebben geverfd met hun handjes en voetjes en hebben prachtige Mondriaan schilderijtjes gemaakt!

Ook de peuters konden zich helemaal uitleven! Zij mochten hun handen gebruiken om vervolgens te gooien met de verf. Dit vonden zij geweldig! 
Op die dag hebben we nog heerlijke worstenbroodjes, koekjes en appelflappen gebakken met de kinderen.  
Vanaf 16.00 uur begon het dan eindelijk. De expositie werd feestelijk geopend door het lint door te knippen en daarna hebben we met heerlijke ‘kinder’champagne geproost! De kinderen lieten vol trots hun zelfgemaakte schilderijen aan de ouders zien onder het genot van een hapje en een drankje.  Het was een geslaagde expositie!

Groetjes van het team van KDV Backershagen
Amsterdam

Expositie op de vestiging! KDV Merckenburg
04-04-2019

Op dinsdag 2 april was het dan eindelijk zover, de expositie op ons kinderdagverblijf. In de weken daarvoor hebben de kinderen hard gewerkt om hun mooiste kunstwerk te maken! De baby’s hebben geverfd met hun handjes en voetjes en hebben prachtige...

Lees meer
Feestje! KDV Merckenburg
04-10-2018

Op vrijdag 28 september was het dan eindelijk zover..! Het zomerfeest ging van start. ’s Morgens zijn we met de kinderen van de Zeeschildpadden op het springkussen gaan springen. Dit was niet zomaar een springkussen, het was een KASTEEL..!

Lees meer
Naar buiten met de baby's KDV Merckenburg
05-07-2018

Hier het eerste website stukje van 'De Zeepaardjes', de nieuwe babygroep van Backershagen. Begin mei zijn wij geopend, de eerste weekjes waren nog rustig, maar inmiddels zijn wij al aardig ‘vol’ aan het lopen. We hebben een heerlijke lichte en...

Lees meer