Met de juffies op pad!

Kinderopvang >> Over KDV >> Nieuws

Met de juffies op pad!

Met de juffies op pad!

Hoera! Het is zomer! Lekker met de juffies op stap. We gaan met de kindjes van de zeepaardjes en de zeeschildpadden gezellig in de bolderkar, wandelen naar het Gelderlandplein.

De kinderen zijn ingesmeerd, de broodjes zijn gesmeerd en we hebben er super veel zin in! Onderweg zongen de kindjes zomerliedjes die ze van Stef hebben geleerd. Op het Gelderlandplein hebben we heerlijk bij Kiddyland gespeeld, in de auto’s gereden en gingen we gezellig lunchen met z’n allen.

 

Ook zijn we voor de lunch nog even de supermarkt in geweest om boodschappen te halen voor het warme weer. De kinderen hebben goed geholpen!

Na de lunch was het weer tijd om terug te keren naar Mirakel en ook de terugweg was super gezellig!  We kwamen eendjes tegen en hebben ze  een lekker broodje gegeven!

Groetjes van de Zeeschildpadden en de Zeepaardjes

Met de juffies op pad! KDV Merckenburg
18-07-2019

Hoera! Het is zomer! Lekker met de juffies op stap. We gaan met de kindjes van de zeepaardjes en de zeeschildpadden gezellig in de bolderkar, wandelen naar het Gelderlandplein. De kinderen zijn ingesmeerd, de broodjes zijn gesmeerd en we...

Lees meer
Expositie op de vestiging! KDV Merckenburg
04-04-2019

Op dinsdag 2 april was het dan eindelijk zover, de expositie op ons kinderdagverblijf. In de weken daarvoor hebben de kinderen hard gewerkt om hun mooiste kunstwerk te maken! De baby’s hebben geverfd met hun handjes en voetjes en hebben prachtige...

Lees meer
Feestje! KDV Merckenburg
04-10-2018

Op vrijdag 28 september was het dan eindelijk zover..! Het zomerfeest ging van start. ’s Morgens zijn we met de kinderen van de Zeeschildpadden op het springkussen gaan springen. Dit was niet zomaar een springkussen, het was een KASTEEL..!

Lees meer