020 - 661 35 07

Zoek een vestiging

Wat kost kinderopvang?

Rondleiding aanvragen

Kinderdagverblijf 2-4 jaar

Een peuter maakt al weer een volgend stapje in zijn leven. Ze leren hun eerste woordjes lezen en soms ook al schrijven, leren knippen en herkennen kleuren en vormen. Daarnaast vindt je peuter het leuk om met andere kinderen te spelen. Samen een toren bouwen of weer omgooien, het hoort allemaal bij het spelend ontdekken en leren in een vertrouwde en veilige omgeving.

Alleen als je peuter die veiligheid ervaart, kan het zich goed ontwikkelen. De pedagogisch medewerkers van Kinderopvang Mirakel weten precies hoe de ontwikkeling van je kind verloopt en aan welke volgende stap je kind toe is. Het moment waarop een stap gezet wordt verschilt per kind, want ieder kind volgt zijn eigen ontwikkelingstempo. Wij zorgen ervoor dat ons aanbod aansluit bij je kind, zodat we het helpen om de volgende stap te zetten.

Spelend leren
Met een aansprekend en uitdagend aanbod prikkelen we je peuter om te ontdekken en al spelend te leren. Op iedere vestiging werken wij met de piramide methode, waarbij kinderen van 3,5 jaar worden voorbereid op school. Ook komt onze gymjuf iedere week op onze vestigingen in Amstelveen en Amsterdam voor een gym- of yogalesje voor onze peuters. Daarnaast is buiten spelen één van onze speerpunten, dat proberen we iedere dag te doen.

© 2019 Mirakel Kinderopvang.