020 - 661 35 07

Zoek een vestiging

Wat kost kinderopvang?

Rondleiding aanvragen

Vertrouwenspersoon ouders

Voor ons is het belangrijk dat ouders zoveel mogelijk bespreekbaar kunnen maken met de medewerkers en/of het management van Kinderopvang Mirakel. Dit kan bijvoorbeeld gaan over het beleid of de dagelijkse gang van zaken.
Het kan echter voorkomen dat ouders het gevoel hebben niet terecht te kunnen bij de medewerkers of het management. Voor die situaties hebben wij een externe vertrouwenspersoon ingesteld.

De externe vertrouwenspersonen voor ouders zijn Inge van Hunnik en Jeanette Jager. Zij zijn verbonden aan bureau De Vertrouwenspersoon en beiden al jarenlang werkzaam in dit vakgebied. Inge en Jeanette zijn aangesloten bij de Landelijke Vereniging van Vertrouwenspersonen (LVVV).

Als je contact opneemt met Inge (of Jeanette), zal zij eerst in alle rust naar je verhaal luisteren. Daarna zoekt zij samen met jou naar een oplossing voor het probleem. Vaak verloopt het contact telefonisch, maar het kan natuurlijk ook op locatie. Inge en/of Jeanette zijn bereikbaar via servicedesk@devertrouwenspersoon.nl of via 088-1119910.

Je kunt de vertrouwenspersoon (VvO) raadplegen over allerlei issues. In alle gevallen is de vertrouwelijkheid volledig gegarandeerd. De vertrouwenspersoon rapporteert niet aan de leidinggevende, medewerkers of directie. Zij is onafhankelijk van Kinderopvang Mirakel en zou ook gebruikt kunnen worden als een begin voorafgaand aan een klacht richting de klachtencommissie.

© 2019 Mirakel Kinderopvang.