020 - 661 35 07

Zoek een vestiging

Wat kost kinderopvang?

Rondleiding aanvragen

Extra activiteiten

 

 

Kinderen zijn uniek met hun eigen talenten, interesses en bijzonderheden.
Om de Mirakelse kinderen te laten groeien en verder te begeleiden in hun ontwikkeling bieden wij een aantal extra activiteiten aan op onze lokaties in Amsterdam als Amstelveen:

Muziekles
Onze muziekdocent geeft muziekles aan de baby- en peutergroepen. Wekelijks wordt er muziek met de kinderen gemaakt en gezellig meegezongen en gedanst. Zelfs de kleinsten kunnen al snel meedoen, bijvoorbeeld met de schudeitjes of gewoon meegenieten van alle liedjes die er worden gezongen. Plezier staat hierbij voorop, maar het is natuurlijk ook goed voor de taalontwikkeling en fijne en grove motoriek van de kinderen.

Peutergym
Voor de peuters vanaf 3 jaar wordt er wekelijks gymles gegeven door een ervaren gymdocent. Hierbij wordt er gebruik gemaakt van verschillende soorten gymnastisch materiaal zoals gymbankjes, ballen, hoepels, mini-trampoline en gymmatten. Plezier in bewegen vinden we bij deze lessen belangrijk en daarnaast ontwikkelen de kinderen zich op motorisch gebied.

Peuterplus
Kinderen ontdekken de wereld spelenderwijs. Met de uitdagende activiteiten van de piramidemethode is dit een feest. Bij Kinderopvang Mirakel gebruiken wij dit speciale programma voor peuters van 3,5 tot 4 jaar. De activiteiten zijn gericht op het verstandelijk ontwikkelingsniveau van kinderen en bereiden hen voor op de basisschool. De methode is opgebouwd rondom een aantal thema’s zoals lente, kunst of feest.

Workshops
Op de BSO’s van Kinderopvang Mirakel worden het hele jaar door workshops aangeboden voor kinderen in verschillende leeftijdsgroepen. De workshops worden verzorgd door externe bedrijven. Het aanbod is een combinatie van knutselen en actief bezig zijn, bijvoorbeeld: kinderyoga, goochelen, graffiti, ropeskipping of een eigen film maken.

Warme maaltijd
Onze kinderen van de BSO kunnen gebruik maken van een warme maaltijd aan het einde van de dag. Handig als je kind bijvoorbeeld direct na de BSO gaat sporten. Je kunt op de vestiging aangeven of je voor je kind een structurele of incidentele maaltijd wilt bestellen. Hierbij kan rekening gehouden worden met de voorkeur van het kind en eventuele allergieën. De maaltijden kosten 6 euro per stuk en worden aan het eind van de maand apart gefactureerd.

© 2019 Mirakel Kinderopvang.