020 - 661 35 07

Zoek een vestiging

Wat kost kinderopvang?

Rondleiding aanvragen

Deze BSO van Kinderopvang Mirakel is gelegen in het Amsterdamse Bos met twee ruimtes in het clubhuis van hockeyclub Pinoké. Een prachtige omgeving waar met name het buiten sporten en spelen een belangrijk onderdeel van de opvang zijn.
De groep op de bovenverdieping bestaat uit één grote ruimte met verschillende hoekjes waar de kinderen o.a. kunnen chillen, knutselen of koken. BSO Mirakel Pinoké maakt gebruik van de hockeyvelden van Pinoké en heeft daarnaast nog de beschikking over een terras dat grenst aan onze groep.
Op de benedenverdieping is een grote tweede ruimte. Ook in deze ruimte zijn verschillende hoeken voor jonge en oudere kinderen. Er is een keuken en bar waar lekker gekookt kan worden, een computerhoek en een chillhoek op een verhoging tegen het raam om heerlijk boekje te lezen. Verder is er ruimte om lekker te knutselen of dansen, maar je bent ook in een paar stappen buiten waar je mee kunt doen aan sport of buitenspelletjes .

Mirakel werkt het hele jaar door met thema’s zoals Pasen of Valentijnsdag, maar we werken bijvoorbeeld ook met het thema Brand en Pesten, omdat dit belangrijk en leerzaam is. Aan de hand van de thema’s worden er activiteiten bedacht, waardoor er wisselend door de hele week kook- , knutsel- of sportactiviteiten op het betreffende thema zijn afgestemd.

Tijdens de vakanties en studiedagen worden de kinderen van Pinoké opgevangen bij BSO Kalfjeslaan. De pedagogisch medewerkers worden dan ook op die vestiging ingezet. 

 

Wat maakt Kinderopvang Mirakel zo bijzonder?

  • Wij zorgen voor je kind in een veilige omgeving waar het kan groeien door spelen, ontdekken en leren
  • Onze professionele medewerkers zorgen hiervoor
  • Wij bieden extra activiteiten, zoals workshops, een Sterrenjacht en de Mirakelse sportdag
  • Mirakel is open tijdens de schoolvakanties en studiedagen
  • Wij bieden vakantieopvang aan

Locatiegegevens:
BSO Pinoké

Jan Tooroplaan 46
1182 AE Amstelveen
Tel: 020 – 262 2261
bso.pinoke@kdvmirakel.nl
Leiding: Chantal ten Nijenhuis

Vervoer:
Goed bereikbaar met fiets en auto
Gratis parkeren

Scholen waarvan we ophalen:
Michiel de Ruyter
Roelof Venema
St. Jozef

© 2019 Mirakel Kinderopvang.