020 - 661 35 07

Werken bij Mirakel

 

Wat leuk dat je geïnteresseerd bent in werken bij Kinderopvang Mirakel!
Mirakel is een kleinschalige organisatie waar persoonlijke aandacht centraal staat. Op onze 10 vestigingen in Amstelveen Zuid, Amsterdam Buitenveldert en de Ronde Venen zijn 140 medewerkers dagelijks bezig om er voor de kinderen een leuke dag van te maken.
Als medewerker van Kinderopvang Mirakel kom je bij de Mirakelse familie, waar ruimte is voor jou als persoon en waar je zelf aan de slag kunt met allerlei activiteiten voor de kinderen. Wij zorgen voor je onderwijs, zodat je kunt groeien in je eigen vakgebied.
Wij vinden het belangrijk dat jij je thuis voelt, daarvoor zorgen wij dat je goed ingewerkt wordt in de Mirakelse ‘way of life’.

Een baan met inhoud!
Je werkt mee aan de dagelijkse extra activiteiten zoals muziek- en gymles, peuterplus en workshops voor de oudere kinderen. Een baan met afwisseling, zelfstandigheid en uitdaging is dus geen probleem voor jou.

Daarnaast help je mee met het organiseren van allerlei activiteiten op de vestiging. Voorbeelden hiervan zijn carnaval, tot modderdagactiviteiten, het paasfeest, het kerstontbijt en nog veel meer.

Er zijn jaarlijks cursussen waardoor je jezelf weer kunt ontwikkelen. Wij vinden het namelijk belangrijk dat onze medewerkers genoeg kansen hebben om professioneel door te kunnen groeien.

Net als bij veel andere organisaties zijn er ook wat zaken die er gewoon bij horen. Zo worden de protocollen regelmatig doorgenomen, zodat je precies weet hoe je moet handelen. Al met al biedt Mirakel jou een baan met inhoud.

10 vragen aan

Onze medewerkers aan het woord.
Hun tips, irritaties, blunders  en wat staat er op hun bucketlist?

>Lilly: medewerker huishoudelijke dienst

>Femke: leidinggevende KDV Radboud

© 2019 Mirakel Kinderopvang.