020 - 661 35 07

Werken bij Mirakel

 

Kom bij ons team en ontdek een wereld vol plezier en mogelijkheden!

Bij ons draait het allemaal om het creëren van een gezellige en veilige omgeving voor kinderen, waar ze kunnen leren, groeien en zichzelf kunnen zijn. Maar wat maakt werken bij Kinderopvang Mirakel zo leuk? We vertellen het je graag!

Samen groeien en ontwikkelen

Werken bij Mirakel betekent dat je zelf de kans krijgt om te groeien en te leren. We bieden regelmatig trainingen om te groeien in je vakgebied. Via de Mirakel Community organiseren we ook workshops of thema avonden om je te inspireren in de breedste zin van het woord. Zo is er de ene keer een avond met een inspirerende spreker en de volgende keer ga je met een aantal collega’s creatief aan de slag.

Veel ondersteuning
Of je nu een ervaren professional bent of net begint, er is voldoende interne begeleiding. Niet alleen door je leidinggevenden, maar wij hebben ook een technische dienst en huishoudelijke dienst die er voor zorgen dat jij je met name kunt richten op de zorg voor de kinderen.

Ruimte voor creativiteit
Ben je creatief of heb je ideeën? Bij ons krijg je de kans om je eigen stempel te drukken op de activiteiten en programma's die we aanbieden.

Impact maken in het leven van kinderen
Het grootste voordeel van werken bij Kinderopvang Mirakel is de kans om een blijvende impact te maken in het leven van kinderen. Je zult een rol spelen in hun groei, ontwikkeling en geluk. Het is een enorm lonende ervaring om te zien hoe kinderen zich ontwikkelen en zelfvertrouwen opbouwen onder jouw begeleiding.

Bij Kinderopvang Mirakel bieden we niet alleen een baan, maar een avontuurlijke reis vol mooie momenten en waardevolle herinneringen. Sluit je aan bij ons team en help ons de Mirakelse kinderen te begeleiden in hun ontdekking van de wereld.

Persoonlijke informatie

Click or drag a file to this area to upload.

© 2019 Mirakel Kinderopvang.