Werken bij Mirakel

Bel ons: 020 – 661 30 35 

of direct inschrijven 

Wat leuk dat je geïnteresseerd bent in werken bij Kinderopvang Mirakel!
Mirakel is een kleinschalige organisatie waar persoonlijke aandacht centraal staat.
Op onze 8 vestigingen in Amstelveen Zuid en Amsterdam Buitenveldert zijn 120 medewerkers dagelijks bezig om er voor de kinderen een leuke dag van te maken.
Als medewerker van Mirakel kom je bij de Mirakelse familie, waar ruimte is voor jou als persoon en waar je zelf aan de slag kunt met allerlei activiteiten voor de kinderen. Wij zorgen voor je onderwijs, zodat je kunt groeien in je eigen vakgebied.
Wij vinden het belangrijk dat jij je thuis voelt, daarvoor zorgen wij dat je goed ingewerkt wordt in de Mirakelse ‘way of life’.

Is het dan allemaal een big happy family?
Nee, zeker niet! Ook bij ons zijn er een aantal leuke en minder leuke zaken die altijd gedaan moeten worden.
Regelmatig nemen we de protocollen door, zodat je voorbereid bent in het geval er iets mocht voorvallen. Jaarlijks zijn er cursussen waardoor je jezelf weer kunt ontwikkelen. We zorgen voor een goede overdracht naar de ouders, bieden dagelijkse extra activiteiten aan zoals muziek- en gymles, peuterplus en workshops voor de oudere kinderen. 
Daarnaast organiseren we allerlei activiteiten op de vestiging van carnaval, tot modderdagactiviteiten, paasfeest, kerstontbijt en nog veel meer.

© 2019 Mirakel Kinderopvang.