020 - 661 35 07

Werken bij Mirakel

 

Onze vacatures:

 

> Flexpool KDV/BSO

Wat leuk dat je geïnteresseerd bent in werken bij Kinderopvang Mirakel!
Mirakel is een kleinschalige organisatie waar persoonlijke aandacht centraal staat. Op onze 8 vestigingen in Amstelveen Zuid en Amsterdam Buitenveldert zijn 120 medewerkers dagelijks bezig om er voor de kinderen een leuke dag van te maken.
Als medewerker van Kinderopvang Mirakel kom je bij de Mirakelse familie, waar ruimte is voor jou als persoon en waar je zelf aan de slag kunt met allerlei activiteiten voor de kinderen. Wij zorgen voor je onderwijs, zodat je kunt groeien in je eigen vakgebied.
Wij vinden het belangrijk dat jij je thuis voelt, daarvoor zorgen wij dat je goed ingewerkt wordt in de Mirakelse ‘way of life’.

Is het dan allemaal een big happy family?
Nee, zeker niet! Ook bij ons zijn er een aantal leuke en minder leuke zaken die onderdeel zijn van je werkzaamheden.
Zo houden we vast aan een structuur waarbij we o.a. regelmatig de protocollen doornemen, zodat je voorbereid bent in het geval er iets mocht voorvallen. We houden extra zaken bij in het kader van de wet Kwaliteit in de Kinderopvang.
Maar daartegenover staat dat er jaarlijks cursussen zijn waardoor je jezelf weer kunt ontwikkelen. Je meewerkt aan de dagelijkse extra activiteiten zoals muziek- en gymles, peuterplus en workshops voor de oudere kinderen. Ook help je mee met het organiseren van allerlei activiteiten op de vestiging van carnaval, tot modderdagactiviteiten, paasfeest, kerstontbijt en nog veel meer. 

© 2019 Mirakel Kinderopvang.