020 - 661 35 07

Zoek een vestiging

Wat kost kinderopvang?

Rondleiding aanvragen

Buitenschoolse opvang 4-12 jaar

 

Na een drukke dag op school is het fijn als je kind zich thuis voelt bij ons op de BSO.
Samen gezellig aan tafel wat eten en drinken en ondertussen luisteren we naar elkaars verhalen om daarna lekker te spelen met vriendjes en vriendinnetjes. Plezier maken staat voorop en wij proberen dan ook van iedere dag een leuke dag te maken!
Dit doen we o.a. door verschillende activiteiten aan te bieden waaruit de kinderen kunnen kiezen. Onze activiteiten zijn gekoppeld aan thema’s waarbinnen we verschillende kook-, knutsel- en spelactiviteiten doen. Daarnaast bieden we regelmatig workshops aan, zoals theater, voetbal of een kerstknutselworkshop.

Spelend leren
De pedagogisch medewerkers van Kinderopvang Mirakel zorgen voor je kind; ze luisteren naar hun verhalen, helpen bij de activiteiten en leren de kinderen waar dat kan om zelfstandig te zijn. Dit gebeurt soms al met kleine dingen, zoals zelf een cracker smeren en meehelpen opruimen, maar ook zelf nadenken over de knutsel die je gaat maken of een spel bedenken om met z’n allen te doen. Heeft je kind even geen zin om iets te doen? Dan is er op iedere vestiging wel de mogelijkheid om te chillen, een boekje te lezen of even niks te doen. Het kan allemaal.

© 2019 Mirakel Kinderopvang.