020 - 661 35 07

Zoek een vestiging

Wat kost kinderopvang?

Rondleiding aanvragen

Bitcare app en OC

 

 

 

Communiceren via Bitcare app
Makkelijke, snelle, transparante communicatie en korte lijnen met de ouders vinden wij belangrijk. We hebben daarom gezocht naar een manier van communiceren die daar bij past. Bitcare is een online software systeem voor de kinderopvang, waarbij de communicatie met ouders over hun kind en o.a de kindplanning in 1 systeem geïntegreerd is.

Op ieder moment van de dag kun je met de Bitcare app voor ouders precies zien hoe goed jouw kind het heeft op de kinderopvang. Zorgeloos werken en weten dat je kind in goede handen is. Hoe fijn is dat!

Via de Bitcare app worden gedurende de dag activiteiten en foto’s met je gedeeld. Ook kun je heel gemakkelijk chatten met de pedagogisch medewerkers op de groep. Verlof, verzuim, ruil en extra dagen zijn eenvoudig aan te vragen. De app ‘Bitcare voor ouders’ werkt zowel op Android, als op iOS devices.

In het ouderportaal, dat via een inlog op de computer in te zien is, heb je direct inzicht in het contract, de planning, documenten en facturen van je kind. Ook vind je hier het digitale dagboekje, waarin je precies het verloop van de dag met alle activiteiten en foto’s kan inzien.

Lees ook onze handleiding nog eens na. Hierin hebben we in het kort aangegeven hoe alles werkt.

Oudercommissie
Kinderopvang Mirakel vindt de relatie met onze ouders erg belangrijk. Wij nemen een deel van de opvoeding voor onze rekening en dat zorgt er voor dat een sterke vertrouwensband onmisbaar is.

De oudercommissies spelen hierin een belangrijke rol. Via deze commissies kunnen de ouders invloed uitoefenen op de gang van zaken op de vestigingen.

Een oudercommissie komt 4 keer jaar bij elkaar om mee te denken en te adviseren over de lopende zaken binnen de vestiging, zoals de veiligheid, het activiteitenaanbod van de kinderen of het voedingsbeleid.

Heb je interesse om deel te nemen aan een oudercommissie? Mail dan naar info@kdvmirakel.nl.

© 2019 Mirakel Kinderopvang.