020 - 661 35 07

Kinderdagverblijf 0-2 jaar

Bel ons: 020 – 661 30 35 

of direct inschrijven 

De ontwikkeling van je baby gaat razendsnel. Alle dingen die ze zien nemen ze in zich op en proberen ze na te doen. Je baby is continue aan het leren, maar is voor de dagelijkse verzorging ook nog volledig afhankelijk.  Een vertrouwde en veilige omgeving geeft je baby houvast. Daarnaast zorgt een vast ritme en vertrouwde gezichten voor rust en regelmaat.

Alleen als je kind die veiligheid ervaart, kan het zich goed ontwikkelen. Onze pedagogisch medewerkers weten precies hoe de ontwikkeling van je kind verloopt en aan welke volgende stap je kind toe is. Het moment waarop een stap gezet wordt, verschilt per kind, want ieder kind volgt zijn eigen ontwikkelingstempo. Wij zorgen ervoor dat ons aanbod aansluit bij je kind, zodat we het helpen om de volgende stap te zetten.

Spelend leren
Je baby ontdekt de wereld door te spelen, te kijken, uit te proberen en elkaar te imiteren. Bijvoorbeeld bij de wekelijkse muziekles, waar ook de hele kleintjes al aan mee doen. Bij ons krijgt je kind volop de gelegenheid om te verkennen en te ontdekken met uitdagende activiteiten en materialen.

© 2019 Mirakel Kinderopvang.