020 - 661 35 07

Medewerker BBL

 

Maak een vliegende start met het werk leer traject!

Ben jij op zoek naar een uitdagende en betekenisvolle carrière? Wil jij een carrière switch maken en je passie volgen door te werken met kinderen? Of zijn je kinderen uit huis en wil je weer aan de slag ? Dan is het werk leer traject in de kinderopvang de perfecte kans voor jou!

  • Bijdrage aan ontwikkeling kinderen
  • Gratis opleiding en direct een betaalde baan
  • Leren over pedagogiek, veiligheid, hygiëne en communicatie met ouders
  • Wil je aan de slag?
    Schrijf je in voor het werk leer traject, word een pedagogisch medewerker en geef jouw carrière een vliegende start!

Een baan met inhoud!
Je werkt mee aan de dagelijkse extra activiteiten zoals muziek- en gymles, peuterplus en workshops voor de oudere kinderen. Een baan met afwisseling, zelfstandigheid en uitdaging is dus geen probleem voor jou.

Daarnaast help je mee met het organiseren van allerlei activiteiten op de vestiging, zoals carnaval, de paaslunch, een workshop of een sport- of spelactiviteit.

Er zijn jaarlijks cursussen waardoor je jezelf weer kunt ontwikkelen. Wij vinden het namelijk belangrijk dat onze medewerkers genoeg kansen hebben om professioneel door te kunnen groeien.

Net als bij veel andere organisaties zijn er ook wat zaken die er gewoon bij horen. Zo worden de protocollen regelmatig doorgenomen, zodat je precies weet hoe je moet handelen.
Al met al biedt Mirakel jou een baan met inhoud.

Direct solliciteren

Chanella: “kinderen zijn echt mijn passie”.

Persoonlijke informatie

Click or drag a file to this area to upload.

© 2019 Mirakel Kinderopvang.