020 - 661 35 07

Medewerker BBL

 

Volg het werk leer traject en geef je carrière een vliegende start!

Ben jij op zoek naar een uitdagende en betekenisvolle carrière? Wil jij een carrière switch maken en je passie volgen door te werken met kinderen? Of ben je een ouder wiens kinderen uit huis zijn en wil je weer aan de slag gaan? Dan is het werk leer traject in de kinderopvang de perfecte kans voor jou!

Bijdrage aan ontwikkeling kinderen
In de kinderopvang draag je bij aan de ontwikkeling van kinderen in hun belangrijkste jaren. Het is een uitdagende en dynamische werkomgeving waar geen dag hetzelfde is. Als medewerker in de kinderopvang werk je samen met een gepassioneerd team van professionals om de beste zorg en educatie te bieden aan kinderen van alle leeftijden.

Gratis opleiding en direct aan de slag
Met het werk-leer traject krijg jij de kans om een opleiding te volgen en tegelijkertijd te werken in de kinderopvang. Het beste van beide werelden! En het mooie is dat de opleiding volledig betaald wordt, zodat jij je geen zorgen hoeft te maken over de financiën. Maar dat is niet alles. Met het werk-leer traject heb je de mogelijkheid om direct aan de slag te gaan in een betaalde baan in de kinderopvang. Geen lange wachttijden, sollicitatiebrieven en gesprekken, maar meteen aan de slag en geld verdienen terwijl je leert. Dat klinkt toch fantastisch?

Wat ga je leren?
Als je aan de slag gaat leer je bijvoorbeeld alles over pedagogiek, veiligheid en hygiëne, en communicatie met ouders. Daarnaast krijg je volop de kans om je eigen talenten en interesses te ontdekken en te ontwikkelen.

Werk leer traject interessant voor?
Het werk leer traject is niet alleen interessant voor zij-instromers, maar ook voor ouders waarvan de kinderen inmiddels het huis uit zijn en die weer aan de slag willen gaan. Als ouder weet je als geen ander hoe belangrijk het is dat kinderen goed worden opgevangen en gestimuleerd in hun ontwikkeling. Met het werk leer traject in de kinderopvang kun je niet alleen een carrière starten, maar ook bijdragen aan de ontwikkeling van kinderen. En het mooie is: je hebt de mogelijkheid om te werken met kinderen van alle leeftijden, van baby’s tot kleuters!

Bovendien is de kinderopvang een groeiende sector waarin altijd behoefte is aan goed opgeleide en gemotiveerde medewerkers. Dus waar wacht je nog op? Schrijf je in voor het werk leer traject, word een pedagogisch medewerker en geef jouw carrière een vliegende start!

Een baan met inhoud!
Je werkt mee aan de dagelijkse extra activiteiten zoals muziek- en gymles, peuterplus en workshops voor de oudere kinderen. Een baan met afwisseling, zelfstandigheid en uitdaging is dus geen probleem voor jou.

Daarnaast help je mee met het organiseren van allerlei activiteiten op de vestiging, zoals carnaval, de paaslunch, een workshop of een sport- of spelactiviteit.

Er zijn jaarlijks cursussen waardoor je jezelf weer kunt ontwikkelen. Wij vinden het namelijk belangrijk dat onze medewerkers genoeg kansen hebben om professioneel door te kunnen groeien.

Net als bij veel andere organisaties zijn er ook wat zaken die er gewoon bij horen. Zo worden de protocollen regelmatig doorgenomen, zodat je precies weet hoe je moet handelen.
Al met al biedt Mirakel jou een baan met inhoud.

Direct solliciteren

Chanella: “kinderen zijn echt mijn passie”.

Persoonlijke informatie

Click or drag a file to this area to upload.

© 2019 Mirakel Kinderopvang.