020 - 661 35 07

Medewerker BSO

 

Wat maakt het werken op de BSO zo leuk?

Werken op de BSO is niet zomaar een baan, het is een avontuur! Een plek waar je dagelijks wordt uitgedaagd om het beste uit jezelf te halen en waar je de kans krijgt om kinderen te inspireren en te begeleiden in hun ontwikkeling. Bij de BSO draait het om afwisseling, teamwork, flexibiliteit en eigen ontwikkeling. Kortom, alles wat een job tegenwoordig zo leuk maakt!

Afwisseling
En wat dacht je van de afwisseling? Geen dag is hetzelfde op de BSO. De ene dag organiseer je een spannende speurtocht in het park, terwijl je de volgende dag samen met de kinderen cupcakes bakt in de keuken. En als het buiten regent, verzin je gewoon een gezellige binnenactiviteit.

Creativiteit
Het is de perfecte plek om je creativiteit en fantasie de vrije loop te laten. En het beste van alles? Je kunt kinderen begeleiden bij het ontdekken van hun eigen creativiteit, het ontwikkelen van hun sociale vaardigheden, hun zelfvertrouwen en hun zelfstandigheid. En dat alles terwijl je zelf ook nog eens ontzettend veel plezier hebt.

Werken in een team
Maar het werken op de BSO is niet alleen leuk vanwege de afwisseling. Je werkt er namelijk ook in teamverband. Samen met je collega’s bedenk je activiteiten en zorg je ervoor dat de kinderen zich veilig en geborgen voelen. Het is een plek waar je met elkaar samenwerkt, waar je van elkaar kunt leren en waar je samen kunt groeien.

Werken aan je eigen ontwikkeling
Last but not least, biedt werken op de BSO veel mogelijkheden voor eigen ontwikkeling. Je krijgt de kans om je verder te ontwikkelen in jouw vakgebied, door middel van opleidingen en trainingen. Zo kun je bijvoorbeeld een cursus volgen om meer te leren over het begeleiden van kinderen met speciale behoeften, of je verdiepen in de laatste trends op het gebied van creativiteit en educatie.

Kortom, werken op de BSO is een avontuur vol afwisseling, teamwork, flexibiliteit en eigen ontwikkeling. Een kans om kinderen te inspireren en begeleiden in hun ontwikkeling, terwijl je zelf blijft groeien en uitdagen. Dus waar wacht je nog op? Join the BSO crew!

Direct solliciteren

Bas gaat glimlachend naar de BSO en komt schaterlachend weer thuis!

 

Persoonlijke informatie

Click or drag a file to this area to upload.

© 2019 Mirakel Kinderopvang.