Bootje varen in het Sprookjesbos

Kinderopvang >> Over KDV >> Nieuws

Bootje varen in het Sprookjesbos

Bootje varen in het Sprookjesbos

Op de groep hebben we plastic bakken voor onze auto’s, boeken en beesten. Het is voor onze sprookjesbos kindertjes erg leuk om met die bakken te spelen. Speelgoed erin, speelgoed eruit, erop staan, wat natuurlijk niet mag maar wel leuk is.

Er op gaan zitten is ook leuk, soms gaat dat heel voorzichtig want hoe ver moet je zakken om met je billen de bak te raken? Erg leuk om te zien hoe onze dreumesen dat doen.
Tirza was vandaag heel druk in de weer met zo’n speelgoedbak. Alles er in en er weer uit, zelf er in er weer uit. Boekjes er in en er dan bij in en er dan bij gaan zitten. Maar …..hoe kan je dan het boekje lezen? Het ligt onder je billen!
Dus er weer uit, boekje ernaast, zelf er weer in boekje pakken en dan het boekje lezen. Trots dat Tirza was, met een grote glimlach en met een kreet gaf ze aan dat het haar plan gelukt was. “Kijk eens Minou” wat ik kan! Nou reuze knap kleine dreumes. Ik zou er ook heel vrolijk van worden. Wat een uitvinding!

Groetjes van het Sprookjesbos
Kinderdagverblijf Mirakel Radboud
Amsterdam

Carnaval en Valentijnsdag KDV Radboud
15-02-2018

Inmiddels is het alweer bijna half februari dus nog even en dan komt hopelijk de lente er weer aan. Wanneer je net denkt ‘mooi nu kunnen we weer lekker buiten spelen’ begint het regelmatig spontaan te regenen, te sneeuwen of te hagelen. Wat heel...

Lees meer
Sssst, de tijger slaapt! KDV Radboud
08-02-2018

Dit jaar hebben we natuurlijk ook de nodige aandacht besteed aan de Nationale Voorleesdagen. Er is voorgelezen uit het boek “Ssssst de tijger slaapt” en  als klap op de vuurpijl hebben we samen met de kinderen een lunchbuffet gemaakt. 

Lees meer
Nijntjegroep om op te eten! KDV Radboud
18-01-2018

Het nieuwe jaar is begonnen en wij zijn erg benieuwd hoe dit jaar er uit gaat zien. Eén ding weten we zeker, we zullen een leuk en gezellig jaar met elkaar hebben met heel veel speelplezier!!!

Lees meer