De favoriete liedjes van de Mickey’s

Kinderopvang >> Over KDV >> Nieuws

De favoriete liedjes van de Mickey’s

De favoriete liedjes van de Mickey’s

Elke dag zingen wij liedjes; als wij gaan opruimen, als wij gaan eten en ook als wij gaan slapen. Het is leuk om te horen dat alle kindjes de liedjes proberen mee te zingen. Ook de kinderen die nog maar net bij Mirakel zijn zoals Lizzy en Milo. 

Renzo zijn favoriete nummer is het liedje van de Teletubbies, hij springt dan zingend de hele groep rond. Fay zingt altijd heel hard mee met Frozen met het liedje “Laat het los”. Levi geeft elke woensdag en donderdag een showtje weg. Door een microfoon zingt hij de liedjes van Ernst en Bobbi en zegt hij regelmatig “welkom dames en heren” alsof hij een show presenteert. Als Hugo het liedje van de wielen van de bus hoort begint hij te springen van blijdschap. Hij is zo enthousiast. Maar het favoriete nummer van ons allemaal is toch wel het vakantieliedje “Tsjoe tsjoe wa”. Als de kinderen dit nummer horen doen ze allemaal mee met het dansje, zelfs de juffies.

Veel dans plezier! 
KDV Mirakel Bovenkerkerweg
Amstelveen

Holletje, bolletje lente! KDV Bovenkerkerweg
15-03-2018

De peuterplus groep is bezig met het thema 'holletje, bolletje lente'. We hebben hiervoor het boekje 'De tuin van Nijntje' gelezen. Zij ging zaadjes planten, gaf deze zaadjes water en er groeiden plantjes. Dit bleken peentjes te zijn. De kinderen...

Lees meer
Junglekids bedenken oplossingen! KDV Bovenkerkerweg
08-03-2018

De afgelopen periode is er op de Jungletuin in Amstelveen hard gewerkt met het thema Kleding, dat wil ik aan. Daarbij hebben de medewerkers het boek De Rommelige reus zeer uitgebreid behandeld en zijn daar ook knutselwerkjes bij gemaakt. Tijdens...

Lees meer
Rakkers krijgen muziekles van Stef KDV Bovenkerkerweg
21-02-2018

Sinds een paar weken hebben we een nieuwe muziekmeester.. en hij heet Stef. Al onze Rakkers zijn erg enthousiast als Stef binnen komt. Ze zitten dan met smart te wachten op het leuke welkomstliedje dat Stef speciaal voor Mirakel gemaakt heeft. 

Lees meer