De favoriete liedjes van de Mickey’s

Kinderopvang >> Over KDV >> Nieuws

De favoriete liedjes van de Mickey’s

De favoriete liedjes van de Mickey’s

Elke dag zingen wij liedjes; als wij gaan opruimen, als wij gaan eten en ook als wij gaan slapen. Het is leuk om te horen dat alle kindjes de liedjes proberen mee te zingen. Ook de kinderen die nog maar net bij Mirakel zijn zoals Lizzy en Milo. 

Renzo zijn favoriete nummer is het liedje van de Teletubbies, hij springt dan zingend de hele groep rond. Fay zingt altijd heel hard mee met Frozen met het liedje “Laat het los”. Levi geeft elke woensdag en donderdag een showtje weg. Door een microfoon zingt hij de liedjes van Ernst en Bobbi en zegt hij regelmatig “welkom dames en heren” alsof hij een show presenteert. Als Hugo het liedje van de wielen van de bus hoort begint hij te springen van blijdschap. Hij is zo enthousiast. Maar het favoriete nummer van ons allemaal is toch wel het vakantieliedje “Tsjoe tsjoe wa”. Als de kinderen dit nummer horen doen ze allemaal mee met het dansje, zelfs de juffies.

Veel dans plezier! 
KDV Mirakel Bovenkerkerweg
Amstelveen

Buiten met de Stampertjes KDV Bovenkerkerweg
13-06-2018

De zomer is al volop aan de gang en dus kunnen we weer heerlijk naar buiten met z’n allen. Met dat mooie weer is het natuurlijk wel belangrijk om goed te smeren. Jessmae en Julie roepen al gelijk ‘smeren’ als de zonnebrand tevoorschijn zien komen...

Lees meer
Varken Floortje bij peuterplus KDV Bovenkerkerweg
12-06-2018

Het thema 'zomerkriebels' komt lekker op gang. Het weer is nu misschien even wat minder zomers, maar wij hebben de smaak al te pakken. De komende weken hebben we het over het varken Floortje. 

Lees meer
De letter M van Mirakel KDV Bovenkerkerweg
24-05-2018

We zijn het thema ‘welkom in het kinderdagverblijf’ zo langzaam aan het afsluiten. Tijdens dit thema stond het wel en wee op Mirakel centraal. Op de groepen is er veel gewerkt met herkenbare dingen voor de kinderen, zoals de bedrijfskleding van...

Lees meer