De favoriete liedjes van de Mickey’s

Kinderopvang >> Over KDV >> Nieuws

De favoriete liedjes van de Mickey’s

De favoriete liedjes van de Mickey’s

Elke dag zingen wij liedjes; als wij gaan opruimen, als wij gaan eten en ook als wij gaan slapen. Het is leuk om te horen dat alle kindjes de liedjes proberen mee te zingen. Ook de kinderen die nog maar net bij Mirakel zijn zoals Lizzy en Milo. 

Renzo zijn favoriete nummer is het liedje van de Teletubbies, hij springt dan zingend de hele groep rond. Fay zingt altijd heel hard mee met Frozen met het liedje “Laat het los”. Levi geeft elke woensdag en donderdag een showtje weg. Door een microfoon zingt hij de liedjes van Ernst en Bobbi en zegt hij regelmatig “welkom dames en heren” alsof hij een show presenteert. Als Hugo het liedje van de wielen van de bus hoort begint hij te springen van blijdschap. Hij is zo enthousiast. Maar het favoriete nummer van ons allemaal is toch wel het vakantieliedje “Tsjoe tsjoe wa”. Als de kinderen dit nummer horen doen ze allemaal mee met het dansje, zelfs de juffies.

Veel dans plezier! 
KDV Mirakel Bovenkerkerweg
Amstelveen

Thema wonen bij de Mickey's KDV Bovenkerkerweg
13-09-2018

Bij de Mickey’s en Minnies werken wij met het thema wonen. Wij hebben al veel geknutseld. Zo heeft Fay een mooie inrichting van haar huis getekend, zoals haar bank, tv en haat knuffel Kiss. Sophie heeft haar poppenwagen en haar bed getekend. 

Lees meer
Knorries spelen met water KDV Bovenkerkerweg
02-08-2018

Mooi weer! Wat is het prachtig weer de laatste weken. Alle peutergroepen zijn weer veel buiten en dus ook de Knorries. Heerlijk buiten rennen, klimmen en fietsen. Als het zo warm weer is buiten, zetten wij ook de waterbakken neer.

Lees meer
Peuterplus over zwemmen KDV Bovenkerkerweg
13-07-2018

De peuterplus groep heeft het over zwemmen gehad. Met het warme zomer weer hebben we dit natuurlijk allemaal wel een keertje gedaan. Er is gesproken over het zwemmen in de zee, in het zwembad en in het zwembad in de tuin. Sarah kon ons al...

Lees meer