020 - 661 35 07

Zoek een vestiging

Wat kost kinderopvang?

Rondleiding aanvragen

  Zoek een vestiging

 Wat kost kinderopvang?

  Rondleiding aanvragen

De beste zorg voor ieder kind!
Kinderopvang Mirakel is een kleinschalige organisatie die al meer dan 25 jaar staat voor kwaliteit. Wij zorgen voor je kind, we luisteren, zingen, lezen voor en praten met je kind. Om meer glans aan de dag te geven bieden wij een aantal extra activiteiten aan, zoals muziekles, peutergym, peuterplus programma en workshops voor kinderen vanaf 4 jaar.
Wij zorgen ook voor onze medewerkers, want zij zijn onze basis. Er is veel aandacht voor hun ontwikkeling zodat zij kunnen groeien. Bij Mirakel werken pedagogische professionals, Super Pro’s dus!

Kinderopvang Mirakel heeft 11 vestigingen, waarvan 5 kinderdagverblijven en 6 BSO locaties in Amsterdam Buitenveldert, Amstelveen Zuid, Waverveen en Vinkenveen. Wij bieden opvang voor baby’s, peuters, kinderen vanaf 4 jaar en het is ook mogelijk om alleen vakantieopvang af te nemen.

Zin om even de sfeer te proeven op een vestiging? Wij plannen graag een rondleiding!

Peuterspeelzaal ’t Kalfje opgegaan in KDV Kalfjeslaan

KDV Kalfjeslaan voor halve- en hele dagopvang

Per 1 februari is KDV Backershagen verhuisd naar KDV Kalfjeslaan (de voormalige locatie van Peuterspeelzaal ’t Kalfje). Op deze locatie is een baby- en peutergroep aanwezig èn er is nog een speciale ruimte voor halve dagopvang. De halve dagopvang bieden wij nog tot de zomer van 2023 aan.

© 2019 Mirakel Kinderopvang.